Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

APB Reloaded




gamersFirst δείχνει πως μπορεί να αναστήσει ένα παιχνίδι!  Το All Points Bulletin ξεκίνησε τον προηγούμενο Ιούνιο με πολλές ελπίδες και τον user given τίτλο του «online GTA». Αποδείχθηκε πως ήταν όντως σαν ένα δικτυακό GTA αλλά όχι όσο διασκεδαστικό έπρεπε. Μέσα από τα bugs, το παράξενο σύστημα χρεώσεων και ίσως λόγω του ότι οι developers έγιναν και διαχειριστές της κατάστασης, το APB άντεξε μόλις 3 μήνες (ούτε το καλοκαίρι δεν έβγαλε καλά καλά). Το Νοέμβριο η GamersFirst πήρε τα δικαιώματα υποσχόμενη μια δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού το 2011. Λοιπόν εδώ είναι! Οι νέοι παίχτες μπορούν να φτιάξουν λογαριασμό στη σελίδα gamersfirst. Να σημειωθεί πως το σύστημα skills έχει πειραχτεί, πολλά αντικείμενα είναι διαθέσιμα στο in-game store, αυτά για όσους έπαιζαν από παλιά. 
Ένα online παιχνίδι με αυτοκίνητα και πυροβολισμούς! Σε ποιόν δεν αρέσουν αυτά;;;

Ας το αναλύσουμε λίγο


Σχετικά με το παιχνίδι 
Η πόλη του Σαν Πάρο είναι μία εγκληματικά ρημαγμένη μεγαλούπολη στη μέση της πολιτικής αναστάτωσης.Η εισαγωγή του Σώματος Ασφαλείας στη πόλη οδήγησε στην δημιουργία των Ανταρτών, επαγρυπνούντων ανθρώπων οι οποίοι έχουν κάνει συμβόλαιο με την Πολιτεία για να μπορέσουν να σταματήσουν τους εγκληματίες οποίους οποίους οι αστυνομικοί ήταν ανίκανοι να σταματήσουν.Η ομάδατων Ανταρτών πιστεύει πως είναι μια μάχη για το καλό,η ομάδα των Εγκληματιών πιστεύει πως η πόλη και η ελευθερία απειλούνται.

Αλλά ποιοί είναι σωστοί:
Εγκληματίες ή Αντάρτες;

Η απόφαση είναι να διαλέξεις ποιά απο τις δύο ομάδες σε εκφράζει.Σε ένα γρήγορο PvP παιχνίδι δράσης,πρέπει να πολεμήσεις για την επιβίωση της ομάδας που επέλεξες,αποκτόντας στήριξη από αρκετές οργανώσεις κατά την σταδιοδρομία σου.Εφόσον το κάνεις, αυές οι οργανώσεις θα σε προμηθεύσουν με νέα και εξοτικά όπλα,οχήματα και ρουχισμόι που όχι μονο θα αλλάξει τον τρόπο που παίζεις αλλά και θα επηρεάσουν το πόσοωραίος φαίνεσαι και ακούγεσαι όταν παίζεις.



Σημαντικές Δυνατότητες Πήγαινε στην πόλη ως Αντάρτης ή Εγκληματίας σε ένα κόσμο δράσης. Υψηλής δράσης PvP μάχη σε μια ομαδικά ζωντανή πόλη. Ατελείωτες μετατροπές του παίκτη,του ρουχισμού και του οχηματος σου. 27 διαφορετικά οχήματα απο Τζίπ ως και Αγωνιστικά αμάξια. Πάνω απο 30 όπλα,εντελώς μετατρεπώμενα με ένα σωρό απο μετατροπές. Εκατοντάδες απο αντικείμενα ρουχισμού και σύμβολα τα οποία θα κάνουν τον παίκτη σας εντελώς διαφορετικό. Ένα μετατρεπόμενο μουσικό στούντιο το οποίο θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το δικό μουσικό κομμάτι





Απαιτήσεις συστήματος Minimum:  
OS:Windows XP Processor:Intel Core 2 Duo E6420 (2.13GHz) or AMD Athlon x2 5800+ (3.0GHz) 
Memory:3 GB RAM 
Graphics:GeForce 7800 with 256MB and support for Pixel Shader 3.0, or AMD equivalent 
DirectX®:dx90c 
Hard Drive:7 GB HD space Other 
Requirements:Broadband Internet connection

Recommended: 
OS:Windows Vista 64-Bit / Windows 7 64-Bit 
Processor:2.4GHz Intel Core 2 Quad or equivalent AMD x4 
Memory:4 GB RAM 
Graphics:GeForce 8800GT 512MB or AMD equivalent 
DirectX®:dx90c 
Hard Drive:7 GB HD space 
Sound:Dedicated sound card with hardware acceleration. 
Other Requirements:Broadband Internet connection


CLICK HERE FOR DOWNLOAD NOW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου